10 жовтня 2019 року Перший Заступник Голови Правління Таскомбанку Володимир Дубєй виступив з доповіддю на Rail Cargo Business Forum, який зібрав ком'юніті для обговорення майбутніх залізничних перевезень в Україні.

У форумі взяли участь близько 250 представників — основні гравців ринку та влада. Лідери галузі, а також іноземні гості: представники залізниці, вагонобудівних і вагоноремонтних підприємств, виробники та постачальники комплектуючих, ІТ-компанії (розробники програмного забезпечення), експедитори та оператори рухомого складу, вантажовідправники і перевізники, трейдери, банки, інвестиційні та лізингові компанії, представники відділів розвитку персоналу та кадрової політики.

Володимир Дубєй розповів про те, як задовольнити потреби клієнтів використовуючи банківські продукти для фінансування залізничного транспорту, а також про банківські тенденції, інновації і технології, які допоможуть змінити ринок залізничних перевезень в Україні.

«Банкам цікаво працювати з учасниками ринку залізничних перевезень через перспективність ринку, прозорі умови, легкість аналізу бізнесу клієнта», — зазначив Перший Заступник Голови Правління Таскомбанку.

Володимир Дубєй пояснив, чому учасники ринку залізничних перевезень зацікавлені у співпраці з Банком. Це, зокрема, мінімізація ризиків втрати активів, низька вартість фінансування та можливість комплексного обьслуговування, завдяки широкому вибору банківських продуктів.

Замовити картку «Велика п'ятірка» Таскомбанку