Виграти подорож можуть як діючі так і нові клієнти банку. Щоб отримати шанс побувати в одному з найкрасивіших міст Європи, достатньо оформити один з акційних продуктів або надіслати промокод другу.

Для нових клієнтів

Між новими клієнтами банк розіграє відразу три подорожі до Парижу.

Взяти участь у акції просто. Для цього достатньо оформити один з наступних акційних продуктів:

  • Кредит готівкою «Свобода»
  • Кредитну картку
  • Банківську картку за однією з пакетних пропозицій: «Smart», «Premium», «Sommelier», «Infinite»
  • Депозит «Строковий», «Накопичувальний», «Щомісячний дохід», «Дитячий», «Перспектива»

Після цього потрібно буде зареєструватись і вам залишатиметься лише чекати на результати розіграшу.

Форма реєстрації доступна на сайті.

Для діючих клієнтів

Діючі клієнти банку для участі у розіграші мають надіслати своїм друзям промокод, який вони отримали від банку у Viber або SMS.

Якщо друг оформить акційний продукт (кредит готівкою, кредитну картку, одну з пакетних пропозицій, один з депозитів, що бере участь в Акції) та зареєструється для участі у акції, клієнт що надав йому промокод, теж отримає шанс виграти подорож.

Між діючими клієнтами буде розіграно дві поїздки до Парижу.

Кількість друзів, яким можна надіслати промокод не обмежується. Чим більше з них оформлять акційний продукт тим більше буде шансів виграти подорож.

У разі якщо ви клієнт Credit Agricole, але не отримали промокод – можна зателефонувати за номером 0 800 30 5555.

Які строки акції?

Акція триватиме в період з 7 жовтня до 22 листопада у відділеннях Креді Агріколь Банк (Ліцензія НБУ №99 від 12.10.2011.) на всій території України, за виключенням тимчасово окупованих територій та зони проведення військової операції Об’єднаних сил у період з 07.10.2019 до 22.11.2019 включно. З офіційними Правилами Акції Ви можете ознайомитись у відділеннях та на сайті Креді Агріколь Банк.

Креді Агріколь Банк — універсальний банк, власником якого є провідна фінансова група в Європі — Credit Agricole Group (Франція). Група є лідером на ринку банківських послуг для приватних клієнтів у Франції та одним з найбільших банків Європи. Креді Агріколь працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр банківських послуг приватним клієнтам.