BNP Paribas Group у всіх країнах має різні програми підтримки жінок та розвитку жіночого підприємства. В Україні стартував новий проект від Ukrsibbank, про яку оголосила Яніна Ольховська, Начальник служби бренду і комунікацій, під час конференції Connecting Women.

У своєму виступі на тему: «Власна справа від ідей до реалізації» Яніна звернула увагу на важливі для дівчат аспекти розвитку, порадила, як краще розвивати бізнес і як правильно вибрати фінансового партнера. Надихаючими стали слова: «Що мені подобається у нас, українців, особливо у дівчат і жінок, ми настільки потенційні і креативні. У нас багато ідей — сьогодні ця ідея може бути приголомшливою, завтра вона перетворюється в план дій, а післязавтра — в реалізацію.

Щоб допомогти жінкам розвивати свій потенціал, Ukrsibbank BNP Paribas Group розпочинає програму «Жінки в бізнесі». Програма передбачає цілу низку ініціатив сприяння розвитку жіночого підприємництва в Україні.

«Щоразу перетворюючи ідею в бізнес нам потрібно подумати, з ким і для кого ми це робимо. Ми з вами різні і за характером, і за сприйняттям інформації, і по поведінці покупця, але для того, щоб зрозуміти вашого клієнта, перш за все, потрібно зрозуміти самого себе. На кожному етапі у нас, жінок, виникають питання, і за відповіддю кожен раз ми звертаємося до експертів. Ukrsibbank готовий стати порадником у фінансовій сфері», — зазначила Галина Ольховська.

Про програму «Жінки в бізнесі» дізнавайтеся за посилання.