«Ми починаємо випуск платинових карток від monobank. І, тим самим, я сподіваюся, сильно змінимо український ринок фінансового VIP-сервісу», - написав він.


Що відомо

  • Це дуже нестандартна картка.

"З нею ми проробили такий фокус. Ми взяли два найвищих ранги від платіжних систем Visa Infinite і MasterCard World Elite і написали на них Platinum.
Розумієте? Ми взяли Mercedes S-class, назвали його Volkswagen і продаємо за ціною найдешевшого Volkswagen", - описав Гороховський.

  • Найкрутіші картки двох платіжних систем. Доступ без обмежень до бізнес-зали у 450 аеропортах по програмі Lounge Key, Fast line і бізнес-зали MasterCard, консьєржі, виділена підтримка monobank і ще купа привілеїв.

 Оформити депозит в monobank

  • Власники цих карток можуть вибрати, яку програму лояльності вони воліють, класичний кешбек або накопичення миль з розрахунку 15 миль за 1000 грн. витрат по карті без обмеження по сумі. Милі можна витратити на квитки будь-якої авіакомпанії.

  • Для власників платинових карт реалізовано безкоштовне зняття власних коштів за кордоном до 5000 грн в місяць по будь-якій картці, знижений відсоток за користування кредитним лімітом і більш вигідний тариф на зняття готівки в рахунок кредитних коштів.


Карти доступні в трьох кольорах: чорний, рожевий і сталевий і можуть, за бажанням клієнта, бути з усією інформацією або тільки з прізвищем власника.

  • Клієнту у додатку доступні обидві карти і обидві додаються в гаманці Apple Pay і Google Pay.

«Я рекомендую взяти один фізичний пластик платіжної системи за вашим вибором, а другу картку залишити віртуальною у додатку», - написав Гороховський.

Вартість картки

  • Випуск картки буде коштувати 500 грн та обслуговування 250 грн в місяць.

  • Обслуговування двох карток буде коштувати 250 грн в місяць, а 300 грн. Другий фізичний пластик випускається безкоштовно.