Темпи зростання банку істотно випереджають середній показник по банківському сектору. Так, за даними НБУ, чисті активи Альянс Банку з початку року збільшилися на 41.32% і за станом на кінець I півріччя досягли рівня в 2 987,946 млн грн, у рейтингу НБУ за цим показником банк займає 31-у позицію (був 38-м на початок року). Прибуток банку в першому півріччі склав 25,777 млн грн, а чистий процентний дохід — 75,510 млн грн. Банк забезпечив приріст власного капіталу на 6,43% з початку року, частка проблемних кредитів в портфелі як і раніше залишається вкрай низькою — всього 2,16%.

«Банк постійно розширює канали продажів і спектр послуг, що надаються, оперативно реагуючи, як на потреби окремих клієнтів, так і на сигнали ринку в цілому. Саме це дозволяє забезпечувати високі темпи розвитку», — коментує Тарас Кравець, фінансовий директор Альянс Банку. — «Тільки за поточний рік банком отримано чотири ліцензії на здійснення нових видів діяльності, розширено мережу відділень, в організаційній структурі виділені окремі бізнес-вертикалі по роботі з напрямками Агро сектору, МСБ, електронної комерції і Private Banking».

За словами Тараса Кравця, наявність інноваційних продуктів та індивідуальний підхід до кожного з клієнтів в сукупності з високими показниками діяльності, що без застереження підтверджується думкою зовнішнього аудитора та підвищенням кредитного рейтингу банку до рівня uaAАA, дозволяють банку і надалі швидко та органічно зростати за всіма ключовими показниками і залишатися надійним членом команди для своїх клієнтів.