Отримані кошти буде спрямовано на збільшення обсягів виробництва, що дасть можливість виходу на нові ринки збуту. Планується розширити штат співробітників за рахунок внутрішньо переміщених осіб (не менш 50% загальної кількості), сприяти їх соціалізації та адаптації на новому місці проживання, надавати тимчасові помешкання. Передбачено інвестування в розвиток громади 10% прибутку компанії та ще 10% – на діяльність зазначеної громадської організації.

Програма «Соціальне підприємництво» дає можливість підприємствам малого бізнесу та фізичним особам – підприємцям, які в рамках своєї діяльності забезпечують реалізацію соціальних проектів та ініціатив або вирішують певні соціальні проблеми незахищених верств населення, отримати кредит у національній валюті за ставкою від 5% до 10% річних та зниженими вимогами до забезпечення, а саме Western NIS Enterprise Fund частково або повністю забезпечує кредит депозитом. У рамках програми Ощадбанк надавав соціальні кредити підприємствам з Донецької, Дніпропетровської, Луганської, Київської, Черкаської та інших областей.

Ощадбанк – провідний український банк із найбільш розгалуженою мережею установ. Працює у всіх фінансових секторах. Серед його клієнтів підприємства малого і середнього бізнесу, а також найбільші компанії України. Він першим з державних банків розпочав впровадження стратегії розвитку. У вересні 2017 року Ощадбанк запустив загальнонаціональну комплексну програму підтримки малого бізнесу «Будуй своє». Головною метою програми є підтримка підприємців на різних етапах розвитку бізнесу.