Прихильники тенісу з задоволенням провели перші тренування і продовжують планувати наступні, а клієнти Дніпра, Харкова та Львова тільки готуються до запальною грою та офіційного відкриття «Tennis open days» у своїх містах.

Щонеділі протягом жовтня та листопада Ukrsibbank BNP Paribas Group дарує своїм клієнтам можливість насолодитися спортом, тренуваннями в компанії друзів. Якщо ви клієнт Ukrsibbank і захоплюєтеся тенісом, ви зможете відвідати корти з попередньої реєстрації.

Нагадаємо, що вже понад 45 років головний акціонер Ukrsibbank — міжнародна фінансова Група BNP Paribas — є основним партнером всіх найважливіших тенісних змагань, таких як ROLAND GARROS, Fed Cup, BNP Paribas Masters, Monte Carlo Rolex Masters, Internazionali BNL d'italia, BNP Paribas Open at Indian Wells, а також різних аматорських турнірів. Така прихильність BNP Paribas до тенісу одна з найтриваліших в історії спорту.

Ukrsibbank BNP Paribas Group також розділяє пристрасть своїх клієнтів до тенісу. Саме тому BNP Paribas Group реалізовує Tennis open days, щоб подарувати вам захоплюючі враження в компанії ваших друзів на кортах, які ми із задоволенням надамо вам в знак  загальної прихильності тенісу.