Верховна Рада не змогла скасувати ухвалення двох законів, якими було розширено обов'язкове використання касових апаратів і програмних реєстраторів розрахункових операцій для малого бізнесу з метою детінізації розрахунків.

Нацбанк і уряд підписали меморандум про співпрацю

Національний банк та уряд підписали меморандум про взаємодію задля досягнення стійкого економічного зростання та цінової стабільності.

Маркарова заспокоїла: ФОПам не варто боятися ініціативи по РРО

Міністр фінансів Оксана Маркарова прокоментувала проекти законів, які регулюють використання РРО (касових апаратів) фізособами-підприємцями

Касові апарати — детінізація чи знищення малого бізнесу

Касові апарати для підприємців можуть стати причиною підвищення цін. Малий бізнес закриватиметься через ускладнене адміністрування, великі штрафи та складний товарний облік.

ФОПам хочуть заборонити надавати послуги

Фізособам-підприємцям хочуть забороти надавати послуги в цілях боротьби з використанням спрощеної системи оподаткування для мінімізації податків при виплаті заробітних плат. 

Як оформити субсидію онлайн (покрокова інструкція)

Міністерство соціальної політики роз'яснило, як оформити субсидію через мережу інтернет.

Рейтинг МФО: які компанії найбільш відкриті до клієнтів

Finance.ua випустив оновлений рейтинг мікрофінансових організацій – компаній, що видають онлайн-кредити на карту. Розповімо, які компанії найкраще працюють з клієнтами.

Авто за обміном: як працює трейд-ін та чи варто ним користуватися

Змінити свій автомобіль на новий теоретично можна за день. Принаймні, так стверджують салони, що пропонують послугу трейд-ін.

ПФУ почав виплати пенсій і субсидій за місяць

Пенсійний фонд України розпочав фінансування пенсій за жовтень і житлових субсидій за вересень 2019 року.