Курс гривні в жовтні, за прогнозами аналітиків, буде коливатися в діапазоні 24-25 грн за долар, євро – 25,5–27,5 грн за євро. Проте наразі на валютному ринку зберігається тенденція на ослаблення гривні.

Обвал гривні: що відбувається на ринку (відео)

«Мінфін» продовжує висвітлювати актуальні питання фінринку на своєму youtube каналі.

Ворожіння на валютній гущі. Хто найточніше прогнозує курс гривні

Осінь — пора, традиційно насичена важливими подіями. Формування держбюджету, переговори про нові позики міжнародних кредиторів, наближення кінця року… Саме в цей час і чиновники, і аналітики, роблять прогнози на майбутній рік. Зокрема, і щодо курсу гривні.

Кабмін заборонив штрафувати власників «євроблях»

Кабінет міністрів дав розпорядження органам поліції не застосовувати штрафні санкції щодо власників автомобілів з іноземною реєстрацією до 2020 року. Про це на брифінгу розповів прем'єр-міністр Олексій Гончарук.

У програмі «Бонус до депозиту» новий учасник — Піреус Банк

При оформленні гривневого вкладу «Європейський» в Піреус Банку ви отримаєте від 0,7% до 0,35% бонусу від «Мінфіну» залежно від строку розміщення депозиту. Бонус додається до відсоткової ставки депозиту.

Де найбільше подешевшали доларові депозити (огляд)

ПУМБ знизив максимальні ставки за доларовими депозитами на всі строки. Про це йдеться в депозитному огляді «Мінфіну».

Росія готова на рік продовжити транзит газу через Україну — Путін

Володимир Путін заявив, що РФ готова на рік продовжити існуючий договір на транзит газу через Україну, якщо не буде підписано новий договір.