«Ми дуже раді, що Восток Банк в цьому році став обслуговувати одеських вчителів і викладачів. Крім постійної, якісної роботи, яку ми надаємо всім нашим клієнтам, ми вирішили що вчителі, які вчать наших дітей, заслуговують більшого. Для нас це щастя – приносити радість нашим вчителям», – повідомив Вадим Мороховський, Голова Правління Восток Банку.

30 одеських вчителів вже отримали подарунки від Восток Банку: мультиварки, електронні книги, блендери, електронні чайники. Переможців акції обирали незалежним чином, за допомоги комп'ютерного алгоритму. Щоб прийняти участь в акції, викладачам достатньо було розрахуватися карткою на суму від 100 грн.

«Мені шалено приємно. Таке вперше відбулося в моєму житті! У мене ніяких проблем з карткою Восток Банку не виникає, якщо треба щось, завжди звертаюся до відділення банку, допомагають вирішити всі питання», – радіє Вікторія Кульова, переможниця акції.

Такі заходи від Восток Банку стануть традиційними, і вже 6 жовтня в Одеській філармонії відбудеться святковий концерт під керівництвом Хобарта Ерла, присвячений Дню Вчителя.