Що відомо

Запуск в Україні планують до кінця 2020 року. Revolut планує вийти на 24 нових ринку, зокрема в Австралію, Канаду, Гонконг і Сінгапур, Індію, Мексику.

Читайте також: Нацбанк сприятиме розвитку інноваційних фінтех-компаній

За словами співзасновника й гендиректора компанії Миколи Сторонського, експансія залежатиме від отримання необхідних дозволів регуляторів.

Що таке Revolut

Британський банківський сервіс Revolut працює з 2015 року. Його основний продукт — сервіс для обміну валюти без банківської комісії, в серпні 2019 року стартап запустив сервіс для покупки акцій.

Отримати бонус $25 на торговий рахунок Weltrade

Зараз у компанії близько 8 мільйонів клієнтів по всьому світу. За заявами представників Revolut, загальна сума на депозитах становить 8 млрд дол.

Що ще відомо

  • У першому півріччі 2019 року обсяги інвестування на глобальному ринку фінтех знизилися з 120 млрд дол. у 2018 році до лише 37,9 млрд дол. Про це свідчать дані звіту KPMG Pulse of Fintech H1'19 про тренди інвестиційної діяльності в глобальному секторі фінтех.
  • У сфері фінансових технологій в Україні на сьогодні працює більше 100 компаній, більшість з них почали свою діяльність за останні три роки. Найпопулярнішим напрямом роботи є платежі і мобільні гаманці. Такі дані наведені в Українському фінтех-каталозі-2019.