Десятий проект спрямований на покращення якості життя дітей та молоді з синдромом Дауна, що відповідає цілям сталого розвитку ООН. Разом зі своїми клієнтами банк збирає кошти на створення якісних умов для допрофесійної підготовки молоді з синдромом Дауна.

«Справа всього життя — це поклик серця, який часто нас знаходить через певні життєві обставини, у яких ми виявляємося, від яких кожен з нас не може бути застрахований. Спочатку ми слухаємо свою інтуїцію і йдемо в темряві на дотик, потім ми спираємося на чийсь досвід, а потім роздивляємося, що відбувається в світі. — розповіла Яніна Ольховська, начальник Служби бренду і комунікацій, Голова Благодійного фонду Ukrsibbank BNP Paribas Group. — Ось чому так важливо поширити успішний досвід реалізації кращих умов для людей з особливостями адаптації в колективі. І тим самим створити рівні можливості для розкриття талантів і професійної реалізації дітей з синдромом Дауна, які вже стали дорослими і прагнуть до самостійності».

Мета нинішньої «Срібної монети» в тому, щоб розробити методології та поширити кращі практики профорієнтації людей з синдромом Дауна.

Кожен бажаючий може підтримати ініціативу, зробивши «внесок» у спеціальні бокси в будь-якому з 300 відділень Ukrsibbank або перерахувати кошти на користь ВБО «Даун Синдром» в один клік.

Акція «Срібна монетка» триватиме до 15 жовтня 2019.