«За даними НБУ, у першому півріччі 2019 року Таскомбанк отримав прибуток у розмірі 123,276 млн грн, чистий процентний дохід склав 652 млн грн, а чистий комісійний дохід — 218,38 млн грн. Також, станом на 01.07.2019 року, частка NPL активів у кредитному портфелі банку була значно кращою, ніж у середньому по банківській системі, й досягала 15,51%», — повідомляє Рейтингове агентство «Стандарт-Рейтинг».

Борис Рафалович, директор Департаменту продажів роздрібних продуктів Таскомбанку, підкреслив, що депозити залишаються одним із основних інструментів захисту коштів від інфляції, рівень якої в липні 2019 року досягав 9,1%. А також, одним із найбільш популярних способів накопичення коштів — в кінці літа обсяг депозитних вкладів населення складав 527 млрд грн. Депозитний портфель фізичних осіб Таскомбанку за результатами 8 місяців 2019 року практично досяг 8 млрд грн.

«Наші клієнти та їх довіра до банку — це наш найцінніший ресурс. Цієї осені ми готові приємно дивувати своїх вкладників. До 30-річчя Банку ми пропонуємо всім бажаючим взяти участь в акції «Три, три, тридцять!» та виграти максимальний дохід по депозиту «Стабільний» — 30% річних. Для цього до 31 жовтня в будь-якому відділенні ТАСКОМБАНКУ відкриваючи депозит строком на 6, 9 чи 12 місяців необхідно обрати скретч-картку й стерти захисне поле. В кожного буде можливість виграти суперставку 30% чи отримати додатковий бонус від 0,3% до +3% до базової ставки за вкладом, — говорить Борис Рафалович. — Ми раді розділити цю святкову осінь разом з клієнтами та переконані, що цей сезон стане найприбутковішим для клієнтів Таскомбанку, адже додатковий бонус до депозиту виграє кожен».

Повну історію рейтингів Таскомбанк дивіться на сайті агентства.

Замовити картку «Велика п'ятірка» Таскомбанку