Стаття була опублікована щодо інформаційної атаки на проект ЖК «Синергія Сіті».

Як сьогодні офіційно повідомила компанія на власному сайті, впродовж останнього тижня на веб-ресурсах, які належать ТОВ «Знай» («ZNAJ.UA» та «Акценты»), була розміщена неправдива та маніпулятивна інформація щодо одного з найамбітніших проектів київської області – комплексу ЖК «Синергія Сіті».

Інформація не мала доказової бази, а джерелом була названа анонімна персона у правоохоронних органах України. Матеріал набув поширення в інших ЗМІ та у соціальних мережах та активно поширювався за допомогою рекламних інструментів Facebook.

«Синергія» констатувала, що поширена інформація є недостовірною та такою, що шкодить діловій репутації компанії, її співробітників та партнерів. Було підкреслено, що у разі відсутності спростування, будівельна група звернеться до суду для захисту ділової репутації, вже підготовлені відповідні позови до авторів матеріалів та засобів масової інформації.

У своєму прес-релізі, компанія виклала власну позицію, підкріпивши її юридичним висновком. Було зазначено, що одними із головних принципів роботи БГ «Синергія» є ведення прозорої діяльності у відповідності до законодавства України. Вся дозвільно-проектна документація відносно ЖК «Синергія Сіті» та будь-якого іншого проекту будівництва доступна на офіційному сайті компанії за посиланням.

Компанія підкреслила, що відповідно до інформації, яка знаходиться у загальному доступі в Єдиному державному реєстрі речових прав на нерухоме майно (доступне за посиланням), жодних обмежень у використанні земельної ділянки, де ведеться будівництво ЖК «Синергія Сіті» не зареєстровано.