Нові маршрути Ryanair

Ryanair планує додатково базувати в Польщі 11 літаків і запустити одразу 27 нових маршрутів.

Більшість нових маршрутів відкриють з аеропорту Катовіце, де будуть базуватися 6 літаків (2 — для регулярних рейсів і 4 — для чартерних). Звідси заплановані нові маршрути в Болонью, Бріндізі, Катанію, Корк, Дортмунд (10 рейсів на тиждень), Гетеборг, Київ, Манчестер, Одесу, Осло і на о-ів Пафос.

З Ольштина обіцяють рейс в Кельн; з Бидгоща — в Едінбург; з Познані — у Будапешт, Харків, Одесу, Париж; з варшавського аеропорту Модлін — в Тель-Авів. Також нові рейси будуть запущені з Гданська, Кракова і Вроцлава.

Нові маршрути Wizzair

У свою чергу, Wizz Air улітку 2020 року відкриє 15 нових маршрутів з міст Польщі і базуватиме в аеропортах країни додатково 4 нових літака.

Авіакомпанія почне літати з Варшави в Болонью, Тенеріфе, Мадрид, Турку, із Гданська в Барі, із Кракова в Трондхайм, Верону, Барселону, Берген, Мілан, Болонью, Хеугесунн, Ставангер, Лондон (Гатвік) та Тромсе.

Сумарно за новими напрямками буде 50 оборотних рейсів на тиждень.

Повідомляється, що одночасно з цим Wizz Air збільшить частоту польотів за наявними напрямками з Гданська, Кракова до 21 рейсу на тиждень.

Кращі кредитні карти для мандрівників

Нагадаємо, що Міжнародний аеропорт «Київ» ім. В. Сікорського закритий на ремонт злітно-посадкової смуги з 2 по 12 вересня. Рейси авіакомпаній тимчасово передислокували в аеропорт «Бориспіль».