При знятті в касі банку суми, яка дорівнює чи перевищує 150 тисяч гривень або еквівалент цієї суми в іноземній валюті, клієнти повинні надавати інформацію та/або документальне підтвердження джерел походження коштів, їх цільового призначення та економічної суті майбутньої касової операції. Плануючи зняття готівки, клієнти можуть надати всі дані заздалегідь — максимум за 10 календарних днів до передбачуваної дати зняття.

Ключовий принцип діяльності Ukrsibbank – прозора робота, проведення безпечних операцій для всіх клієнтів. Впроваджуючи нові правила, банк прагне відповідати світовим стандартам у сфері запобігання та протидії легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та розповсюдження зброї масового знищення та корупції. Одним з таких стандартів є вивчення джерел походження грошових коштів та цілей використання готівкових грошей.

Відповідальність і етичність ведення бізнесу — головні цінності нашого банку, якому довіряють майже 2 млн клієнтів. Ukrsibbank неодноразово визнавався надійним, відкритим, прозорим і професійним банком у міжнародних та українських рейтингах.

Отримати Бонус від Мінфіну!