Такі позитивні зміни, дають можливість всім учасникам банківського ринку збільшувати та покращувати програми фінансування для реального сектору економіки, впроваджувати партнерські програми лояльності та водночас інвестувати в автоматизацію найбільш необхідних процесів що значно покращують обслуговування бізнес діяльності компаній як на локальних ринках так і на міжнародних.

З практики, максимальна ефективність взаємовідносин компаній та банківських установ не завжди знаходиться в площині тотального комплексного обслуговування та жорстких фінансових зобов’язань. Декларування та пошук оптимальних умов, в частині – фінансування, валютних операцій, надання гарантій, індивідуального обслуговування з умовою специфіки бізнес діяльності, та найкращі умови капіталізації вільних коштів, які дають можливість збільшення операційного доходу – це головний критерій роботи Банку інвестицій та заощаджень як з діючими клієнтами, так і з компаніями, що знаходяться в пошуку надійних фінансових партнерів.

Сьогодні клієнти Банку інвестицій та заощаджень можуть розраховувати на фінансову підтримку бізнесу, в частині кредитування за ринковими умовами на придбання основних засобів, на поповнення обігових коштів шляхом отримання кредитних ліній, а при необхідності оперативного фінансування поточної діяльності, встановлення ліміту овердрафту. У випадку коли бізнес-проект потребує індивідуального підходу, Банк надає беззаперечну можливість розгляду необхідного структурування угоди з врахуванням особливостей бізнес діяльності позичальника та прийнятних фінансових ризиків для Банку.

Визначена стратегія розвитку Банку інвестицій та заощаджень у напрямку роботи з сегментом малого та середнього бізнесу відкриває для клієнтів банку максимально ефективну синергію в обслуговуванні бізнесу та супроводі власників компанії (як фізичних осіб) з наданням повного спектру сучасних послуг від онлайн банкінгу до преміального обслуговування з персональним супроводом операцій 24/7.

Банк інвестицій та заощаджень запрошує до відділень  для більш детального знайомства з пропозиціями  банку для фінансування та обслуговування вашого бізнесу!