Як повідомляють в Міністерстві соціальної політики, починаючи з жовтня 2019 року субсидії виплачуватимуть місцеві органи соціального захисту населення. Для цього Пенсійний фонд надасть їм рахунки в уповноважених банках або поштові реквізити, на які пенсіонери отримують пенсію.

«Якщо субсидіант бажає отримувати монетизовану допомогу на оплату комунальних послуг в іншій банківській установі, то йому потрібно звернутися із заявою в управління соцзахисту. Разом із заявою необхідно надати реквізити рахунку в уповноваженому банку, в якому хоче отримувати гроші субсидіант», — повідомляють в Мінсоцполітіці. Суть новацій — одержувач субсидії зможе самостійно вибрати банк, в якому йому зручно отримувати виплати.

Спеціально для пенсіонерів та одержувачів субсидій Кліринговий Дім пропонує новий продукт «Картка для виплат» з безкоштовним оформленням і обслуговуванням поточного рахунку і картки Visa Сlassic, нарахуванням 6% річних на залишок по рахунку, SMS — інформуванням по всіх операціях, зняттям готівки в будь-якому банкоматі України всього за 2 грн., і можливістю випуску додаткових карток для рідних і близьких.

За детальною інформацією звертайтесь у найближче відділення або до контакт центру Банка за номером телефону 0 800 501 808.

Отримати «Бонус до депозитів» від Банку Кліринговий Дім