Що відомо про нового керівника

  • 54-річний Олександр Писарук є банкіром вищого рангу, який має 27 років досвіду, включаючи керівні посади у провідних міжнародних банках, а також у Національному банку України та МВФ.

Попередній голова правління Володимир Лавренчук обіймав посаду протягом останніх 14 років. За цей час банк трансформувався та став сучасною й ефективною фінансовою установою, добре інтегрованою з Райффайзен Банк Інтернаціональ, однією із провідних європейських банківських груп.

Оформити депозит у Райффайзен Банку Аваль

«Володимир Лавренчук зробив вагомий внесок в успіх Райффайзен Банку Аваль. Він зважено та самовіддано керував банком, іноді проводячи його крізь дуже бурхливі води. Він передає своєму наступнику потужний банк. Від імені Наглядової ради хочу висловити йому нашу вдячність та високе визнання», — сказав Мартін Грюль, голова наглядової ради Райффайзен Банку Аваль.

«Ми раді, що в особі Олександра Писарука знайшли досвідченого та знаного наступника, який продовжить успішну роботу Володимира Лавренчука», — додав він.

Довідка

  • АТ «Райффайзен Банк Аваль» зареєстровано 27 березня 1992 року, із жовтня 2005 року банк став частиною австрійської банківської групи Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ.
  • На 30 червня 2019 року Група Райффайзен володіла 68,28% акцій банку, Європейський банк реконструкції та розвитку – 30%.
  • Мережа банку налічує 499 відділень по всій Україні.