Видання зазначає, що рейтинг дає уявлення про тенденції, що впливають на світову економіку. Другий рік поспіль у списку все більше з'являється технологічних компаній, а домінуюча колись енергетична галузь нарощує відставання.

Топ-5

Momo (Китай), дохід — $2,14 млрд, чистий прибуток — $340 млн, капіталізація — $7,4 млрд

  • Онлайн-платформа, створена в основному для знайомств. Але вона також дозволяє ділитися музикою, відео і текстовими повідомленнями, надає платну підписку та ігри. У березні компанія відзвітувала про зростання квартальної виручки на 50% і оголосила про першу виплату дивідендів власникам депозитарних акцій.

Texas Pacific Land Trust (США), дохід — $432 млн, чистий прибуток — $306 млн, капіталізація — $6,1 млрд

  • Це земельний фонд, що базується в Далласі, штат Техас. Володіє понад 900 000 акрів (близько 370 000 гектарів) в 20 округах Західного Техасу, що робить його одним з найбільших приватних землевласників в штаті.

Micron Technology (США), дохід — $29,985 млн, чистий прибуток — $13,06 млн, капіталізація — $42,6 млн

  • Корпорація, що виробляє напівпровідникову продукцію, в основному чіпи пам'яті DRAM і NAND флеш пам'яті, SSD-накопичувачі і датчики CMOS. Її річний темп росту становить 173%.

Corcept Therapeutics (США), дохід — $258 млн, чистий прибуток — $76 млн, капіталізація — $1,28 млрд

  • Фармацевтична компанія, яка займається відкриттям і розробкою ліків для лікування важких метаболічних, психіатричних та онкологічних захворювань.

Netflix (США), дохід — $16,6 млрд, чистий прибуток — $1,3 млрд, капіталізація — $160,6 млрд.

  • Netflix досяг неймовірного успіху, ставши першим в потоковому відео. Це справжній прорив, який зробив революцію в телебаченні. Протягом багатьох років він по суті «володів» механізмом трансляції ТБ і фільмів через інтернет.

У топ-10 також увійшли: Paycom Software (комп'ютерний софт, технології), Nvidia (напівпровідники, технології), Nexstar Media Group (розваги, медіа), Triton International (оптові продажі), SS&C Technologies Holdings (комп'ютерний софт, технології).

Такі гіганти як Facebook і Amazon також у списку швидкозростаючих — компанія Марка Цукерберга займає 22 сходинку, а Джеффа Безоса — 11-у.