Понад 70 тис грн вдалося зібрати за перші три тижні акції «Срібна монетка» — спільної ініціативи Ukrsibbank BNP Paribas Group та Всеукраїнської благодійної організації «Даун Синдром».

Нагадаємо, акція «Срібна монетка» проходить з 15 липня по 15 жовтня 2019 — протягом трьох місяців Ukrsibbank BNP Paribas Group разом зі своїми клієнтами збирають кошти на організацію інклюзивної середовища — розробку методології та поширення кращих практик профорієнтації людей з синдромом Дауна та адаптації їх у колективі. Це вже десятий проект, який банк позитивних змін щорічно реалізує спільно з Всеукраїнською благодійною організацією (ВБО) «Даун Синдром».

«Міжнародний досвід працевлаштування людей з особливими потребами доводить, що в епоху диджитализации існує багато засобів спростити цей процес, створити рівні можливості і права. Але для виявлення видатних здібностей людей з синдромом Дауна обов'язковою умовою є соціалізація. Як і будь-вдалий проект, досвід трудової діяльності таких людей потребує менторстве, підтримки як колективу, так і соціуму в цілому, — розповів заступник голови правління та керівник роздрібного бізнесу Ukrsibbank Костянтин Лежнін. — Перед етапом виходу на роботу потрібно зробити ще багато кроків. Вже зараз разом з нашими клієнтами і партнерами, представниками сфери бізнесу, ми намагаємося створити умови для того, щоб допомогти дітям з синдромом Дауна зробити важливий вибір — вибір професії».

Кожен бажаючий може підтримати ініціативу, зробивши «внесок» у спеціальні бокси в кожному з майже 300 відділень Ukrsibbank або перерахувати кошти на користь ВБО «Даун Синдром» в один клік через iPay.ua.

Стань експертом для «Мінфіну»