BNP Paribas прагне подолати перешкоди для жіночого підприємництва, про що свідчить дослідження 2018 Фонду «Жіноча ініціатива», проведене в партнерстві з BNP Paribas Wealth Management.

На 2019 BNP Paribas взяв на себе нові зобов'язання — залучення 2 мільярдів євро банківських позик і фінансування капіталу для жіночого підприємництва. Це зобов'язання реалізується скрізь, де є група, особливо в країнах, що розвиваються. Там ми вживаємо заходів, щоб надати жінкам роль на одному рівні з чоловіками в агроекологічної трансформації», — підкреслив Жан-Лоран Боннафе, генеральний директор BNP Paribas, в Міжнародний день жінок в 2019 році. В той день UN Women і BNP Paribas підписали партнерство з розвитку стійкого до клімату сільського господарства і жіночого підприємництва, метою якого є розширення можливостей 30000 жінок-фермерів до 2021 року.

Фонд BNP Paribas також взяв участь у партнерстві з Фондом Білла і Мелінди Гейтс для фінансування програми Єдиної планети. Це сприяє рівності між чоловіками і жінками в сільському господарстві та адаптації до змін клімату.

Отримати Бонус до депозитів від «Мінфіну»