Кредит готівкою від Альфа-Банку відрізняється від інших пропозицій на ринку рекордною швидкістю видачі. Процедура займає не більше 59 хвилин! Проходить менш години, і гроші на руках у клієнта. Батьки можуть переконатися у цьому самі і у разі, якщо банк не впорається у зазначений час, отримати знижку на процентну ставку 30%!

Умови зі знижкою діють з 01 серпня по 30 вересня 2019 року включно. Оформити кредит можна в будь-якому відділенні Альфа-Банку Україна або подати заявку за посиланням.

Сума кредиту готівкою від Альфа-Банку Україна може досягати 500 тисяч гривень на термін до 48 місяців. У разі, якщо клієнтові буде необхідно суму до 50 тис. грн, рішення про її видачу приймається ще швидше, а для оформлення позики знадобиться тільки паспорт та ІПН.

Кредит зі знижкою не єдина пропозиція банку до навчального року. Учасники програми лояльності Cash'U CLUB отримують 20% кешбеку у категорії «Канцтовари», яка в серпні представлена на вибір у списку «СУПЕРбонусів» – категорій, за якими нараховується з підвищений кешбек.

Карта «Максимум» Альфа-Банку з великим кешбек на finance.ua