Угоду підписано в рамках реалізації спільного проекту України та Європейського інвестиційного банку (ЄІБ) «Основний кредит для малих та середніх підприємств та компаній з середнім рівнем капіталізації».

Спільний Проект передбачає фінансування українських підприємств. Завдяки співпраці з ЄІБ клієнти Таскомбанку зможуть отримати кошти за зниженими кредитними ставками як для фінансування інвестицій, так і оборотного капіталу.

У рамках спільного Проекту України та ЄІБ в Таскомбанку отримати кредит зможуть приватні підприємства у розмірі до 25 млн євро. Також фінансування надаватиметься проектам в області розвитку приватного бізнесу будь-якого розміру, енергоефективності та відновлюваних джерел енергії, екологічної інфраструктури та комунікаційних технологій, пом’якшення наслідків та адаптація до змін клімату.

«Як банку зі 100%-м українським капіталом, нам досить складно конкурувати вартістю ресурсів з державними банками та банками з іноземним капіталом. Тому співпраця з міжнародними фінансовими організаціями та партнерами щодо фінансування бізнесу є одним з важливих стратегічних кроків Таскомбанку, направлених на кредитування реального сектору економіки. Не виключено, що в майбутньому ми продовжимо співпрацю з Мінфіном та ЄІБ та розглянемо можливість збільшення обсягів фінансування, якщо звичайно відчуємо підвищення інтересу бізнесу до програми кредитування», — підкреслив Перший Заступник Голови Правління Таскомбанк Володимир Дубєй.

Замовити картку «Велика п'ятірка» Таскомбанку