Що відомо

Комплекс знаходиться в передгір'ї Карпат в 20 км від Ужгорода. Зазначається, що  сторони близькі до компромісу, зараз обговорюють деталі угоди. Завершити переговори повинні до кінця літа цього року, після чого Хілтон має намір провести тут один з найпопулярніших міжнародних конкурсів краси.

Вперше про цей курор селебріті дізналася навесні 2018-го року, коли виступала на відкритті готелю у Львові. Вона прилітала туди разом зі своїм бойфрендом Крісом Зілка, дідусь якого родом з України. Тоді у знаменитості і з'явилася ідея вкластися в українську індустрію розваг. Як зазначають ЗМІ, у листопаді того ж року «Хілтон розлучилася з кавалером, але не з ідеєю купівлі комплексу».

При ДК є готельно-оздоровчий комплекс «Ірис» з аквазоною, його відвідувачам пропонують 130 номерів. Також там є розважальний центр і СПА-комплекс «Срібні Терми». Але головна відмінна риса цього комплексу – дендропарк з колекцією в 5 тис. насаджень.

Цікаво, що згідно з ЕГРЮЛ, статутний капітал компанії-власника комплексу становить понад 431 млн грн., тому можна припустити, що навряд чи власники захочуть віддавати його за нижчою ціною.