Що відомо

  • Ідеться про моделі Volvo з чотирициліндровими дизельними двигунами 2014-2019 модельних років через теоретичну можливість загоряння частини двигунів. Таких в Україні налічується близько 700 одиниць.
  • Кампанія поширюється на моделі Volvo S80, S60, V70, XC70, S60CC, V60, XC60, V60CC, S90, V90, V90CC, XC90, V40, V40CC.

Зазначена кампанія пов'язана з недавніми результатами досліджень Volvo Cars, які виявили, що в дуже рідкісних випадках пластиковий впускний колектор двигуна може плавитися і деформуватися. У гіршому випадку є ймовірність виникнення загоряння з локалізацією у відсіку двигуна. Але поки компанія не отримувала жодної скарги на такі випадки.

Читайте також: Мото-бум. В Україні рекордно зростають продажі мотоциклів і скутерів

Volvo Cars відкликає близько 500 тис. автомобілів по світу через теоретичну можливість загоряння частини двигунів, виявленої в ході внутрішнього дослідження. Але поки компанія не отримувала жодної скарги на такі випадки.

Як повідомили в прес-службі «Віннер Імпортс Україна», всі власники автомобілів в Україні, які підпадають під дію кампанії, отримають direct mail-повідомлення про необхідність звернутися до дилера для безкоштовного обслуговування в межах кампанії.

Кредитні картки для водіїв

У разі якщо власники цих моделей Volvo помітять щось незвичайне в роботі двигуна, наприклад, загоряння лампочки несправності двигуна, перебої в роботі або втрату потужності двигуна, їм необхідно негайно звернутися до місцевого дилера. Якщо під час поїздки водій відчує незвичайний запах, необхідно одразу ж зупинитися і подзвонити в Volvo Assistance (якщо автомобіль на гарантії) або місцевому дилеру.

Якщо ж протягом останніх двох років власники автомобілів Volvo жодного разу не відвідували офіційні сервісні центри, необхідно звернутися в найближчий для перевірки авто на наявність відкритих сервісних кампаній. Для цього потрібно повідомити VIN-номер автомобіля представника сервісного центру.