Як працює магазин

  • IT Market дозволяє купувати товари з України і Китаю і повертати частину коштів. Заощаджені гроші можна витратити на послуги «Інтертелеком», поповнювати мобільний рахунок або переказувати на карту.
  • На IT Market доступні різні категорії товарів: від електроніки до одягу. При реєстрації користувач отримує безкоштовно номер «Інтертелеком».

    Якщо він вже користувався послугами оператора, можна зареєструватися за чинним ідентифікатором. Якщо CDMA-обладнання у вас немає, можна користуватися номером у додатку IT-Phone.

    Що з кешбеком

    IT Market розбитий на дві секції: «Товари з Aliexpress» та «Товари з України». Покупки в них працюють по різному.

    При замовленні з AliExpress, українська майданчик виступає як кешбек-сервіс — потрібно знайти товар у каталозі IT-Market, а оформити та оплатити замовлення вже на сайті Aliexpress. За це користувач отримає кешбек, який можна використовувати на оплату послуг «Інтертелеком», поповнення мобільного рахунку або переказ на карту.

Якщо купувати в розділі «Товари з України», оформлення і оплата замовлень проходить на сайті IT Market. При цьому, замість кешбека нараховуються «бонуси» — їх можна використовувати тільки на оплату послуг «Інтертелеком». Товарів з України порівняно небагато: це смартфони, телеком-обладнання, стартові пакети.

Ознайомитися з повним списком умов кешбеку можна на сторінці FAQ.