Що відомо

У заяві лоукостера зазначено, що буде зменшена частота польотів з Києва до Варшави, Будапешта, Меммінгена, Кельна, Біллунна, Берліна, Бремена, Франкфурта, Гамбурга, Дортмунда, Риги, Ганновера, Ларнаки, Кракова, Відня, Братислави та Копенгагена.

Загальний обсяг скорочених рейсів за вказаними напрямками складе 24 в тиждень. З пасажирами, які придбали квитки через сайт Wizz Air, чиї рейси скасовані, в авіакомпанії пообіцяли зв'язатися, поінформувати про зміни і запропонувати кілька опцій.

Серед них можливість безкоштовного перебронювання квитка на той самий маршрут, але іншу дату або зміну маршруту, повне повернення вартості квитка або отримання 120% від вартості квитка у вигляді кредиту для покупки квитків на інші рейси Wizz Air.

Кращі кредитні карти для мандрівників

У заяві авіакомпанії також сказано, що пасажирам, які оформили квитки через агентства, необхідно звернутися за місцем купівлі або ж зателефонувати на гарячу лінію Wizz Air в Україні, оскільки в авіакомпанії немає доступу до адрес електронної пошти або телефонів таких мандрівників для контакту з ними.

Раніше повідомлялося, що Wizz Air з 2 по 12 вересня перенесе свої рейси з аеропорту «Київ» ім. В. Сікорського (Жуляни) в аеропорт «Бориспіль».