«Шановний пане президент! Доїхав додому. Тримаю слово офіцера. Поважаючи вас, як верховного головнокомандувача, гаранта Конституції України, пишу заяву про звільнення від виконання обов'язків голови Державної фіскальної служби», — написав Власов.

Читайте також: Нефьодов розповів, коли запрацює Держмитниця

Раніше, 13 липня, Зеленський вимагав від Власова написати заяву про звільнення. Вимогу він пояснив тим, що Власов не звільнив керівників митниць у чотирьох областях — Волинській, Закарпатській, Львівській та Чернівецькій.

Власов відповів, що після наради у Закарпатті він звільнив від виконання обов'язків двох посадових осіб, а ще двоє відправлені у відпустку за станом здоров'я близьких родичів.

«Ви вважаєте, що я — ідіот, справді? Ви нас вважаєте ідіотами? Я хотів, щоб Ви особисто написали заяву на звільнення. Не пішли у відпустку, а реально це зробили, якщо не можете впоратися з людьми у вашій вертикалі. Скажіть мені, будь ласка, дату, щоб я знав про це не з Facebook, а з реальних документів», — заявив Зеленський.

Після цього Власов сказав: «Я сьогодні напишу заяву».

Нагадаємо, що 25 червня відбувся фінальний етап конкурсу на голову Державної митної служби, у якомупереміг заступник міністра економічного розвитку України Максим Нефьодов.