Ставки за гривневими депозитами змінювалися як у бік збільшення, так і зменшення. Наприклад, «Мегабанк» знизив прибутковість своїх вкладів у гривні терміном на 3 і 12 місяців на 0,5% річних. А Таскомбанк навпаки, підвищив ставки на 0,5 — 1,25%, залежно від строку розміщення, і зміг заскочити до топ-10 банків з найвигіднішими пропозиціями для гривневих депозитів. На першому місці списку закріпився Ідея Банк.

Топ-10 банків з максимальними ставками у гривні

Десятку банків, які пропонують найвищі ставки за депозитами у доларах США, очолив Банк Форвард. Банк підвищив ставки на 0,5-1,5% річних, залежно від терміну розміщення вкладу, що дозволило йому тріумфально перестрибнути відразу з 11-го на 1-е місце списку. Максимальна ставка 5,5% передбачена для депозиту на 12 місяців. І це на 0,8% вище, ніж у аналогічної пропозиції Укрексімбанку, який знаходиться на другій позиції.

Також відчутно підвищили ставки для доларових вкладів Банк Кредит Дніпро — на 0,5% річних і Таскомбанк — на 0,25-0,5%.

Топ-10 банків з найвищими ставками у доларах США

Що стосується єврових депозитів, особливих змін тут не відбулося. Варто згадати Банк Форвард, який підвищив ставки і перемістився на 9-е місце. А саму високу дохідність вкладів у євро пропонує державний Укргазбанк — 4,5% річних за вкладами на 12 місяців.

Топ-10 банків з максимальними ставками у євро