Що відомо

У відповідь на коментар про те, що за штатним розкладом його зарплата з преміями становить 60-70 тис грн, Нефьодов відповів: «Трохи більше».

Згідно з деклараціэю за 2018 рік, Нефьодов заробив 1,1 млн грн. Це близько 91,7 тис. грн на місяць. Однак, як він пояснив, це «брудними».

«Я ще не знаю, що буде на митниці. В державних структурах одразу визначити зарплату неможливо. Треба рахувати», — пояснив Нефьодов.

Читайте також: У Кабміні назвали суми зарплат Нефьодова і Кубіва

Також він додав, що «точно не радіє цій посаді» і погодився очолити митницю тільки тому, що вірить в «концепцію вікон можливостей».

«Зараз відкривається унікальне вікно можливостей на митниці. Його не було з часів Майдану. Я міг не піти на конкурс і, давайте відверто, влаштуватися на значно кращу посаду в приватному секторі», — зазначив він і додав, що не міг відмовитися від такої можливості.

«Відмовитися від цього? Я особисто буду шкодувати. Так, я зароблю більше в бізнесі, але через 40 років буду дивитися на себе в дзеркало і думати, що в мене був шанс, а я не пішов», — резюмував Нефьодов

Нагадаємо, раніше Нефьодов розповів, які завдання планує реалізувати на своїй посаді.