Що відомо

У повідомленні зазначено, що Зеленський в Канаді провів зустріч з віцепрезидентом Світового банку з питань Європи та Центральної Азії Сирілом Мюллером.

«Ми хочемо поглиблювати співпрацю. Сьогодні ми провели зустріч з делегацією МВФ, під час якої була підтверджена підтримка України. Ми готові приєднатися до нової програми після формування нового уряду», — наголосив Зеленський.

Президент зазначив, що Україна досягла макроекономічної стабільності і готова продовжити реалізацію реформ після обрання нової Верховної Ради.

Читайте також: МЕРТ: Головна проблема великої приватизації — попит

Він сказав, що скасовано понад 160 указів, які створювали тиск на бізнес, і повідомив про підготовку великої приватизації.

«Ми бачимо проведення цієї приватизації вже до 2019 року», — констатував глава держави.

Також Зеленський зазначив, що у вересні в Маріуполі запланований інвестиційний форум щодо відновлення Донбасу. За його словами, для України важливим є залучення Світового банку до реалізації інфраструктурних проектів на Донбасі.

Раніше повідомлялося, що Зеленський під час зустрічі з першим заступником директора-розпорядника Міжнародного валютного фонду Девідом Ліптоном запросив делегацію МВФ на нові переговори.