Щоб подарувати справжнє свято друзям Ukrsibbank запросив дітей з особливими потребами ДЦП, вадами зору, з синдромом Дауна в місто професій KidsWill, де діти весело і з користю провели час.

«День народження банку — це прекрасна можливість створити основу для позитивних змін у житті дітей, якими ми займаємося, — розповіла Яніна Ольховська, начальник Служби бренду і комунікацій, Голова Благодійного фонду Ukrsibbank BNP Paribas Group. — Протягом багатьох років ми спостерігаємо, наскільки важлива соціалізація дітей з особливими потребами. Наші юні гості змогли спробувати себе в різних професіях, зокрема вони вивчали фінансову грамоту і «працювали» банкірами».

Натхненні святом, діти подарували банку подарунки, зроблені своїми руками.

Для працівників Ukrsibbank також влаштував справжнє свято на відкритому повітрі, куди запросив колег разом з їх родинами. Дорослі і діти знайшли веселощі кожен на свій смак: футбол, гігантська монополія, мега-волейбол, атракціони, танцювальний флешмоб і спортивні старти. Дорослі теж активно брали участь разом зі своїми дітьми у веселих конкурсах з аніматорами, на великий розважальній зоні з батутом і в мотузяному містечку.

«Складовою успішного кар'єрного розвитку є вміння бути щасливим, щодня зустрічаючи професійні виклики. Це вміння приходить з бажанням працювати над собою і розумінням того, що працівник завжди може розраховувати на підтримку роботодавця з високими корпоративними стандартами. — продовжила Галина Ольховська. — У важливі для компанії дні ми даємо можливість ще більше згуртуватися, дізнатися інтереси один одного, розвиватися, бути щасливими. Адже тільки щасливий працівник банку може позитивно впливати на успіх клієнтів і розвивати майбутнє компанії».

Бути банком позитивних змін — значить розуміти зміни, перетворювати їх у нові можливості, впроваджувати передові технології і якісні сервіси для кращого майбутнього.

Ukrsibbank BNP Paribas Group входить в ТОП-3 по прибутковості, обслуговує близько 2 000 000 клієнтів, 600 груп корпоративних компаній, 17 0000 підприємств малого і середнього бізнесу.

На сьогодні Ukrsibbank BNP Paribas Group універсальна банківська установа, що займає верхні рядки фінансових рейтингів України і пропонує сервіс міжнародного рівня. Мережа відділень банку охоплює майже 100 міст.