«Ми продовжимо практичне антикорупційне співробітництво і підтверджуємо нашу рішучість відмовляти в наданні притулку корупціонерам, які ховаються від правосуддя та їх активам, отриманим в результаті скоєння корупційних злочинів, у відповідності з міжнародними зобов'язаннями, прийнятими також в рамках „Групи двадцяти“, та внутрішнім законодавством, і будемо щільніше працювати разом в сфері співробітництва з повернення активів», – сказано в декларації.

Лідери найбільших світових економіки також висловили намір посилити боротьбу з підкупом іноземних посадових осіб.

Крім того, вони будуть більш активно сприяти тому, щоб в кожній країні G20 в можливо стислі терміни почало діяти національне законодавство, яке передбачає кримінальну відповідальність за підкуп іноземних посадових осіб.

У декларації також зазначається, що система автоматичного обміну інформацією між країнами підвищила прозорість податкової системи, а щодо юрисдикцій, які не дотримуються принципи транспарентності, можуть бути введені заходи.

G20 закликала всі юрисдикції підписати і ратифікувати Багатосторонню конвенцію про взаємну адміністративну допомогу в податкових справах.