«Пектораль» — це житловий комплекс від «Укрбуд» комфорт-класу, він представляє собою п'ятисекційний 25-поверховий будинок зі стінами з червоної керамічної цегли, облаштованою прилеглою територією та комерційною інфраструктурою на перших поверхах. У квартирах встановлені двокамерні вікна Rehau, металеві вхідні двері на трьох петлях з трьома контурами ущільнення та двома замками. На фасаді, який утеплений мінеральною ватою та оздоблений штукатуркою марки Kreisel, встановлені металеві кошики для кондиціонерів. Перші два поверхи будівлі мають навісний фасад з керамогранітною плиткою.

У дворі комплексу розташована підземна система роздільного збору та зберігання сміття з чотирьох прихованих під землею контейнерів. Вона складається з платформи-підйомника з пультом управління, власною системою пожежогасіння і датчиками, які сигналізують в диспетчерську про заповнення ємностей.

Квартири в «Пекторалі» будуть обладнані системою розумного дому CLAP, яка забезпечує комфорт, безпеку та допомагає власникам заощаджувати до 40% на комунальних платежах. Ексклюзивна для будинків «Укрбуд» система передбачена як невід'ємна частина квартири. Покупці оплачують лише свої квадратні метри та отримують CLAP разом з житлом.

Отримати пропозицію