Асоціація Українських Банків та Видавничий Дім «Україна Бізнес» спільно з Лігою страхових організацій України (ЛСОУ), Українським національним комітетом Міжнародної Торгової Палати (ICC Ukraine), IBI rating, РА «Стандарт рейтинг», АФ «Стандарт Аудит», Українським кредитним Бюро, за консультаційної підтримки Національного банку України (НБУ) та при медіа-партнерстві Першого Ділового Телеканалу, 25 червня в м. Києві презентували переможців Першого Всеукраїнського проекту «Фінансові установи України 2018: гідні, успішні, надійні».

Серед номінантів проекту – банки і небанківські фінансові установи: страхові, інвестиційні компанії та кредитні спілки, які здійснювали свою діяльність на території України протягом 2018 року. Мегабанк на цій події представляли Голова Правління банку Олексій Яценко та заступник Голови Правління Олександр Шипілов. Нагороду для Мегабанку отримав Голова Правління – Олексій Яценко.

«Отримана нагорода у цьому проекті є для Мегабанку дуже значною, тому що для прийняття рішення щодо переможців, використовувалися дані авторитетних рейтингових агентств, дані НБУ, а також інформація з першоджерела, таким чином, результати цього проекту будуть цікаві і для клієнтів при виборі банківської установи для подальшої співпраці», – зазначив Голова Правління Мегабанку Олексій Яценко.

Дякуємо за довіру та продовжуємо разом розвивати фінансовий ринок та зміцнювати економічну стабільність держави!