Протягом III кварталу — з липня по вересень включно — у межах програм лояльності «Вітання від Forward Bank» для нових клієнтів діє кешбек у всіх категоріях торговельно-сервісних підприємств за умови здійснення першої розрахункової транзакції картою на суму від 500 грн у рахунок кредитних коштів. Такі самі умови — для учасників акції «Вітання з днем народження».

«Взуття та одяг», а також «Ремонт і дача» — фаворити програми кешбека в липні. Обновки у спеціалізованих магазинах одягу, взуття й аксесуарів, а також ремонтні роботи та послуги або купівля будівельних товарів і реманенту для саду та городу дозволять повернути до 5% вартості покупки від 500 грн, здійсненої в рахунок кредитних коштів.

Серпень — найбільш урожайний на кешбеки місяць. Категорія «Підготовка до школи» (купівля одягу, взуття, канцтоварів і книг) повертає власникам карт Forward Bank 5% від витрачених кредитних коштів. Категорія «Відпочивай» — це повернення грошей на рахунок з витрат на готелі, мотелі, курорти, автобусні, залізничні й авіаквитки, оренду автомобілів, круїзи, послуги туристичних агентств, товари та послуги для відпочинку й навіть витрати в магазинах duty-free.

Вересень із кредитною картою Forward Bank — чудова можливість зробити технічний апгрейд або зайнятися своєю фізичною формою. Категорія «Техніка й електроніка» — повернення 5% від вартості дорогих покупок у спеціалізованих магазинах — допоможе помітно заощадити. А категорія «Спорт» пропонує повернення грошей на картковий рахунок у ресторанах, барах, кафе, спортивних клубах, а також у разі купівлі спортивних товарів, взуття й одягу — це гарна можливість екіпіруватися для осінніх або зимових видів спорту, повернувши при цьому з покупок 5% грошей від їхньої вартості.

У разі повернення кредитних коштів протягом пільгового періоду — від 60 до 90 днів — за користування грошима банку не треба буде платити. Тому кешбек від Forward Bank стає ще більш вигідним.