На заході презентували програму фестивалю на 2019 рік, повний склад журі, перелік офіційних майданчиків фестивалю по Україні та за кордоном, а також офіційний ролик фестивалю.

Серед числа запрошених був голова правління Райффайзен Банку Аваль Володимир Лавренчук, який зазначив: «Партнерство з кінофестивалем «Відкрита ніч» має для нашого банку особливий характер, воно в інтелігентній формі запрошує кожного з нас до персонального залучення. Бути у середовищі кінематографістів велика цінність, а долучитися до такого заходу – приємно та надихаюче».

Кінофестиваль українських фільмів «Відкрита ніч. Дубль 22» відбудеться в ніч з 29 на 30 червня на столичному Арт-причалі. Одночасно з Києвом покази короткометражних фільмів пройдуть більш ніж у 100 локаціях по Україні та за кордоном.

Мета фестивалю «Відкрита ніч» – підтримка національного кінематографу, а також фільмів спільного та іноземного виробництва, які зберігають традиції українського мистецтва, пропонуючи нові концепції його розвитку, самоідентифікації та існування в спектрі світових національних кінематографій.

Замовити карту «Хочу-карта» Райффайзен Банку Аваль