ТАС24 Бізнес, створений для фінансування розвитку малого та середнього бізнесу в Україні, відкрив перший клієнтський рахунок у грудні 2017 року. А рівно рік тому в банку з’явились перші беззаставні кредити, що надаються за спрощеною процедурою. На сьогодні лінійка беззаставних кредитів складається з Кредиту на розвиток бізнесу, Поновлювальної кредитної лінії та Кредитного ліміту на поточний рахунок.

Вся лінійка була розроблена з однією головною метою — створити для підприємців максимально прості та справді доступні кредитні продукти. Відсутність застави — не єдина риса доступності. Всі беззаставні кредити оформлюються та погашаються у 100%-му онлайн форматі без жодного візиту до відділення, пакет документів для отримання кредиту мінімальний, рішення приймається за 24 години, відсутні будь-які приховані платежі та додаткові комісії, можливе дострокове погашення також без додаткових комісій. Суми кредитів дозволяють малому та середньому бізнесу повністю задовольнити свої бізнес-потреби: Кредит на розвиток бізнесу та Відновлювальна кредитна лінія для ФОПів — до 500 тис грн, для юридичних осіб — до 1 млн грн, Кредитний ліміт на поточний рахунок для ФОПів до 200 тис грн, для юридичних осіб — до 500 тис грн. Найбільшою популярністю серед представників МСБ користується Кредит на розвиток бізнесу, адже він може бути використаний на будь-які цілі, передбачає щомісячне погашення рівними частинами, з вартістю всього 1,99% на місяць.

«Ми розуміємо, що кредити для малого та середнього бізнесу, повинні перш за все бути доступними. А підприємці далеко не завжди мають власність, яка може виступити в ролі застави. Тому ми створили і активно розвиваємо три види беззаставних кредитів, які закривають всі основні потреби наших клієнтів. На сьогодні доля беззаставних кредитів складає менше чверті загального кредитного портфелю нашого банку, і ми бачимо значний потенціал зростання саме у цьому напрямку», — коментує Олександр Ніколенко, керівник онлайн банку ТАС24 Бізнес.

Замовити картку «Велика п'ятірка» Таскомбанку