Що це значить

Відтепер придбати квитки на проїзд Київською дитячою залізницею можна за допомогою платіжних карток чи пристроїв з NFC-гаманцями – смартфонів, годинників та NFC-кілець. 

У перші вихідні літа інноваційним сервісом скористались більше 700 дітей та їхніх батьків. Зростання кількості оплат картками та електронними платіжними засобами свідчить про підвищення фінансової грамотності та бажання дітей самостійно використовувати сучасні фінансові інструменти.

Читайте також: #звісноОщад: Ощадбанк у партнерстві з Visa розвиває #cashless на фестивалях Ulichnaya Eda

«Діти прагнуть бути незалежними, їх цікавлять сучасні технології, зокрема оплата карткою чи смартфоном, а батьки зацікавлені у фінансовій грамотності дітей», – зазначив директор департаменту електронної комерції та платіжних засобів Ощадбанку Володимир Москаленко.

Читайте також: Visa оснастить смартфони функціями POS-терміналу

Повідомляється, що після масштабної реконструкції Київська дитяча залізниця протяжністю 2,5 км розпочала 66-й сезон перевезень у Сирецькому парку. Тут побудовано дев’ять сучасних та безпечних пішохідних переходів, новий залізничний переїзд та новий дитячий майданчик. В новобудові розташувався музей історії Південно-західної залізниці.