Тепер повну інформацію щодо своїх партнерів клієнти ПУМБ зможуть отримати завдяки інтеграції Опендатабот в інтернет-банкінг «ПУМБ online для підприємців». Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Сервіс дозволяє клієнтам ПУМБ за лічені хвилини безкоштовно дізнатись:

● Статус контрагента та його реєстраційні дані

● ПІБ співзасновників та уповноважених осіб

● Інформацію щодо діючої системи оподаткування та наявності податкового боргу

● Судову історію контрагента

● Наявність діючих санкцій

● Наявність заборони тендерної діяльності

За словами Олексія Іванкіна, керівника і засновника Опендатабот, одна із запорук стабільності бізнесу – надійність контрагентів.

«Для нас важливо, щоб підприємці не тільки наперед володіли даними про своїх майбутніх ділових партнерів, а й оперативно їх отримували. Вперше у співпраці з банком ПУМБ ми зробили можливим перевірку онлайн прямо в інтернет-банкінгу,» — коментує Олексій Іванкін.

«Сервіс перевірки контрагентів, який ми реалізували разом з Опендатабот, покликаний зробити ведення бізнесу наших клієнтів безпечним та мінімізувати ризики співпраці з недобросовісними бізнес-партнерами. Разом з цим клієнти отримують зручний інтерфейс, онлайн-доступ до інформації та головне – гарантію достовірних даних» — зазначає Масюк Максим, начальник Управління Digital розвитку малого бізнесу ПУМБ.

Замовити карту «ВсеМожу» ПУМБ