Одразу три картки Таскомбанку увійшли до ТОП-5 рейтингу:

  • Друге місце — Велика п’ятірка. Ідеальний платіжний інструмент для щоденних покупок. Вона відкриває держателям доступ до цілої низки переваг: до 100 тис. грн кредитного ліміту без застави та поручителів; до 55 днів пільгового періоду; до 2% кешбеку за покупки в торгово-сервісній мережі й інтернеті; 10% на залишок власних коштів; розрахунки карткою чи зняття готівки у банкоматах будь-якої країни світу.
  • Третє місце — #PudraCard. Перша в Україні рожева кредитна картка для дівчат. Трендовий дизайн, кешбек до 5% на шопінг та салони краси, кредитний ліміт до 100 тис. грн, знижки у партнерів — все це підкорило серця дівчат практично з перших днів виходу картки на ринок.
  • Четверте місце — Weekend Card. Мультивалютність цієї картки дозволяє зберігати кошти одразу в чотирьох валютах (UAH, USD, EUR, GBP). Тепер не потрібно оформлювати окремі картки в доларах і євро. А оскільки це дебетно-кредитна картка, оплачуючи покупки, клієнт може управляти як власними, так і кредитними коштами, зберігаючи гроші у різних валютах. Крім цього, картка дозволяє отримувати додатковий дохід — підвищений кешбек за розрахунки в інтернеті як за свої, так і за кредитні кошти.

Головним критерієм потрапляння в список учасників рейтингу — наявність у картки кешбеку, який виплачується банком. Він може нараховуватися як «живими» грошима, так і бонусами. Також картка повинна бути доступна для оформлення будь-якою фізичною особою, без обмежень. Пластик, який видається певній категорії банківських клієнтів — наприклад, тим, хто отримує в банку зарплату — не розглядався.

У рейтингу взяли участь картки всіх банків, що діяли в Україні станом на 01.04.2019, які відповідають зазначеним критеріям. Список карток-учасників було складено після вивчення банківських сайтів і консультацій з контакт-центрами.

Позиція в рейтингу визначалася за дев’ятьма критеріями: фактичний пільговий період, розмір процентної ставки за користування кредитними коштами після пільгового періоду, валюта кешбеку, нарахування кешбеку, максимальна сума кешбеку, категорії кешбеку, плата за обслуговування картки, процент на залишок, сумісність з Apple Pay та Google Pay.

Замовити картку «Велика п'ятірка» Таскомбанку