Як масштабна фінансова структура, Ukrsibbank проводить безкоштовні спеціалізовані практикуми для своїх клієнтів, у тому числі для клієнтів СМБ сегменту.

16 травня у Києві відбудеться перший із ряду практикумів на тему «Як запровадити інновації в бізнес», наступні проходитимуть у Львові, Харкові, Дніпрі та Одесі.

Оскільки у мінливому світі інформаційних технологій визначальним фактором успіху є підтримка професіоналів, так важливо вибрати свого надійного фінансового партнера. У свою чергу Ukrsibbank причетний до здійснення глобальних завдань, які реалізує завдяки сильній підтримці експертів банку та доступу до практики визнаних на міжнародному рівні спікерів.

Семінар «Як запровадити інновації в бізнес» має на меті стимулювати гармонійну інтеграцію бізнесу в сучасний цифровий світ. Давид Браун розповість, як масштабувати бізнес за допомогою інновацій. Антон Воронюк у своїй доповіді занурить у тему інновацій в інтернет-маркетингу. Зареєструватись на семінар та ознайомитись з розкладом можна за посиланням.