Але, щоб такі інвестиції приносили реальний прибуток, а не збитки, потрібно розуміти суть своїх дій, а краще — мати під рукою хорошого фінансового радника. Брокери, найкращим серед яких по праву вважається компанія Телетрейд, допомагають новачкам розібратися в премудростях торгівлі, а професіоналам — звірити власні висновки з думкою авторитетних колег.

Шлях трейдера: від новачка до аса з Телетрейд

Щоб полегшити починаючим трейдерам і інвесторам старт у новій сфері діяльності, Телетрейд пропонує кілька форм знайомства зі світом трейдингу:

  • вступний курс лекцій на безкоштовній основі;

  • поглиблене платне навчання для тих, хто вже знайомий з базовими поняттями фінансових ринків;

  • індивідуальне освоєння професії трейдера під керівництвом куратора — досвідченого фінансиста.

Знань, отриманих на вступному курсі, вже досить для успішної торгівлі на фінансових ринках за допомогою програм-роботів і проекту «Синхронна торгівля». А слухачі, які закінчили курс поглибленого навчання, можуть не тільки грамотно користуватися чужими напрацюваннями, а й розробляти власні прибуткові стратегії.

Подвійна нагорода за активність від Телетрейд. Відгуки про програму

Активні клієнти компанії отримали можливість додатково заробити на своїй діяльності трейдера. Йдеться про програму «Бонус на депозит» від Телетрейд, про яку вже з'явилися перші позитивні відгуки.

В рамках цієї акції на власні кошти клієнтів компанії, які ведуть активну торгівлю, нараховується 24% річних (2% в місяць). А для категорії VIP процентна ставка може досягати 28%. Неважко помітити, що навіть мінімальний розмір бонусу вищий, ніж депозитні ставки, які пропонують сьогодні в банках.

Щоб дізнатися про умови участі в програмі «Накопичувальний бонус на депозит» або записатися на найближчий курс навчання в своєму місті, залиште замовлення зі своїми координатами на офіційному сайті компанії. Телетрейд чекає вас!