У другій секції житлового комплексу Freedom, який будується корпорацією «Укрбуд» у Дніпровському районі Києва, добігає завершення монтаж віконних систем REHAU. Вони мають зовнішнє темно-сіре ламінування та складаються з п'ятикамерного металопластикового віконного профілю з дво- та трикамерними склопакетами. У останніх більш високий рівень шумозаглушення, вони встановлені з боку Броварського проспекту та проспекту Визволителів.

Розпочали встановлення віконних систем і в першій секції житлового комплексу. Крім того, у другій секції будівельники вже завершили облаштування внутрішніх комунікацій — опалення, електро- та водопостачання.

Паралельно триває облаштування підземного паркінгу. У ньому вже повністю виконані монолітно-каркасні роботи, і тепер будівельники розпочали гідроізоляційні.

Житловий комплекс Freedom- проект корпорації «Укрбуд» комфорт-класу, розташований на перетині проспектів Броварського та Визволителів у Києві. Будинок знаходиться поруч з парком «Перемога» в декількох хвилинах ходи від станції метро «Дарниця». Будівля складається з двох секцій із загальною терасою для мешканців на даху та підземним паркінгом. Приміщення цокольного та першого поверхів будинку призначені для розміщення об'єктів соціально-побутової інфраструктури — магазинів, кафе тощо. На упорядкованій прибудинковій території також розмістяться зона відпочинку, дитячий та спортивний майданчики.

Квартири в ЖК Freedom будуть обладнані системою розумного дому CLAP, яка забезпечує комфорт, безпеку та допомагає власникам економити до 40% на комунальних платежах. Ексклюзивна для будинків «Укрбуд» система передбачена як невід'ємна частина квартири. Покупці оплачують лише свої квадратні метри та отримують CLAP разом з житлом. Перші компоненти системи вже почали встановлювати в двох житлових комплексах корпорації: клубному будинку преміум-класу Spas Sky на Подолі та в ЖК бізнес-класу «Сонячна Рів'єра» на Микільській Слобідці. Незабаром монтаж також розпочнеться в житловому комплексі комфорт-класу «Харківський», розташованому неподалік від станції метро «Бориспільська», а далі системою CLAP по мірі введення в експлуатацію обладнуватимуться й інші столичні будинки від «Укрбуд».