Що відбувається на азіатських ринках?

Азіатські індекси в середині сесії вівторка рухаються різноспрямовано, повідомляє LBLV. На відсутність істотного зростання індексів впливають побоювання щодо того, що як тільки буде представлена ​​сильна макростатистика по Китаю за перший квартал, Пекін відмовиться від роботи щодо пом'якшення монетарної політики. Також негативно відбивається на азіатських торгах суттєве подорожчання нафти.

Індекс Shanghai Composite знизився в ціні на 0,35%, Hang Seng опустився на 0,08%, Nikkei 225 подешевшав на 0,03%.

Інвесторів також стурбував той факт, що китайська влада хоче відрегулювати монетарну політику, посилаючись на поточну економічну ситуацію.

Американські ринки в очікуванні звітності

Американські інвестори позитивно налаштовані напередодні сезону звітності найбільших компаній. При цьому експерти відзначають, що для подолання максимальних показників минулого року потрібно дочекатися підписання торгової угоди між Штатами і КНР.

Сьогодні будуть опубліковані звіти таких компаній як: Кока-Кола, Procter & Gamble, Твіттер, eBay та інших. Як відзначають експерти LBLV, 76,5% корпорацій, що відзвітували, перевищили очікування аналітиків по прибутку, незважаючи на те, що прогнозувалося зниження загального прибутку на 4,2%.