Європейські стандарти передбачають, що проспекти облігацій надають потенційному інвестору, навіть без спеціалізованої кваліфікації, достатнє уявлення про деталі емісії, щоб прийняти самостійне та обґрунтоване рішення про інвестування.

Облігації Таскомбанку серій G та H були випущені обсягом по 100 млн грн. кожна серія, строк обігу яких 5 та 10 років відповідно. За облігаціями передбачена щорічна оферта (можливість дострокового викупу). Номінальна ставка на перший рік обігу облігацій встановлена у розмірі 18% річних із щорічним переглядом на рівні не менше 1/2 облікової ставки НБУ.

«Ця подія є знаковою для подальшого розвитку українського фондового ринку, спрощуючи доступ до нього широкого кола інвесторів — як резидентів, так і нерезидентів — та роблячи його більш доступним і прозорим. Сьогодні ми пропонуємо нашим клієнтам скористатися продуктом європейської якості за привабливою ставкою та прозорих умовах, так само як це роблять інвестори у країнах ЄС. Це стало можливим завдяки ефективному співробітництву Таскомбанку з НКЦПФР та консалтинговою компанією CFG. Також знаковим є те, що саме банк з українським капіталом першим запропонував продукт, що відповідає найвищим світовим стандартам», — підкреслив Артем Карелін, директор Департаменту операцій на фондовому ринку Таскомбанку.

Замовити картку «Велика п'ятірка» Таскомбанку