«Довгі ночі короткого метра» стали гарною та очікуваною традицією фестивалю. Про підтримку такого виду сучасного кіномистецтва кажуть, що це як сприяти мистецтву майбутнього. Але, насамперед, це означає підтримку митців сьогодення у їхньому бажанні творити кіно. «Короткий метр» — добірка різнопланових новел від анімаційних творів без слів до знятого на ручну камеру художнього кіно, що захоплює глядача і розпалює його цікавість побачити наступний «метр». Цього року на глядачів чекає краща колекція французьких короткометражок, більшість фільмів «Ночей» були представлені на міжнародних кінофестивалях в Каннах, Клермон-Феррані, Нью-Йорку і Торонто.

UKRSIBBANK підтримує Французьку весну в Україні вже 13 років. Разом з тим основний акціонер UKRSIBBANK — BNP Paribas підтримує світовий кінематограф вже більше 100 років. Зокрема, у Франції BNP Paribas є партнером фактично кожного другого фільму.

Крім того, BNP Paribas підтримує культові кінотеатри та реставрує старовинні стрічки і водночас сприяє розвитку інновацій, зокрема, віртуальної реальності у кіно. Банк є партнером низки провідних європейських кінофестивалів: у Довілі, Каннах, церемонія Сезар, фестиваль братів Люм’єрів тощо.

Дізнатися більше та навіть виграти квитки у кіно можна на офіційній сторінці банку у Facebooк.