Завдяки недавнім оновленням користувачі «ОК, Альфа!» отримали нові можливості, які, зокрема, спрощують управління рахунками, бізнес-картками, автоматизують продаж валюти.

Так, з 16 квітня в онлайн-банку «ОК, Альфа!»:

  • Клієнти можуть управляти автоматичним вільним продажем валюти через особистий віртуальний кабінет, задаючи прийнятний для себе параметр частки від суми в іноземній валюті, яка буде продаватися автоматично без необхідності заповнення заявки.
  • На численні прохання реалізовано прямий переказ коштів з рахунку ФОП на власний рахунок ФО, відкритий в Альфа-Банку Україна. При цьому не потрібно вводити реквізити — клієнту достатньо вибрати потрібну картку зі списку доступних йому карт ФО.
  • З'явилася можливість управляти лімітами по бізнес-картці.

Крім того, для зручності нових користувачів додано відео-інструкції, які допоможуть швидко ознайомитися з повним функціоналом системи.

Нагадаємо, при попередньому оновленні був впроваджений Messenger-бот, за допомогою якого можна відкрити рахунок в Альфа-Банку Україна кількома кліками.

«ОК, Альфа!» — онлайн-банкінг для бізнесу, надає повністю дистанційне обслуговування, прості та прозорі тарифи, доступ з будь-якого пристрою.

Більше про «ОК, Альфа!»

Оформити депозит з підвищеним доходом