За розвиток обслуговування клієнтів за допомогою інтернет та мобільного банкінгу UKRSIBBANK відзначений серед номінантів категорії «Банк онлайн». «Законом «Про валюту і валютні операції» українцям дозволили купувати валюту через інтернет-банкінг. З лютого 2019 року до когорти банків, що надають цю послугу, долучився UKRSIBBANK. Окрім надання стандартних банківських послуг UKRSIB online аналізує витрати клієнтів, розбиває їх по категоріях та показує в графіках», — йдеться у випуску спецпроекту «Фінансовий оскар 2018» ділового видання «Бізнес».

Як зазначає видання, експерти міжнародної консалтингової компанії Bain&Company вважають, що до 2020 року 95% всіх роздрібних банківських операцій проводитимуться за допомогою цифрових технологій. Це пов’язано з активним поширенням мобільного інтернету і доступністю мобільних пристроїв.

Згідно з дослідженнями компанії GfK Ukraine українці найчастіше використовують інтернет-банкінг для поповнення мобільного телефону, оплати товарів і послуг в інтернеті, переказу коштів з картки на картку в рамках одного банку та оплати комунальних послуг.

Нагадаємо, що починаючи з 9 квітня 2019 року користувачі UKRSIB online можуть відкривати рахунки в доларах та євро цілодобово прямо у додатку, не відвідуючи відділення банку. Обмін валют онлайн як зручний і безпечний сервіс посів перше місце серед найбільш затребуваних клієнтами UKRSIBBANK функцій онлайн-банкінгу.